Trend: Ombre panties!

Dit jaar zagen we in alles ombre: ombre haar, ombre nagels, ombre kleding.
En laten we eerlijk zijn, hoe leuk is het om onder je little black dress (b.v. de korte zwarte jurk van BZR die je bij www.deesz.nl vind) een ombre panty te dragen.

Je kunt een ombre panty kopen (bovenstaande panties vind je bij BZR shop) maar goedkoper en origineler is het om er een zelf te maken. Het is heel eenvoudig:

Benodigdheden: witte panty, textielverf (b.v. Dylon), rubber handschoenen, grote emmer of bak met koud water, grote pan, pollepel

1. Terwijl je de helft van de verf in een warme pan opwarmt, maak de panty nat in de emmer met koud water. Knijp het water er voorzichtig uit.

2. Draai het gas uit en dip je panty helemaal in de pan. Knijp een paar keer het water uit en dip de panty opnieuw in de verf zodat er geen luchtbellen of ‘vergeten plekjes’ in de panty komen.

3. Haal de panty uit de pan en doe deze in de emmer met koud water. Draai de panty met de pollepel door de emmer.
Verwarm de pan met verf weer en doe de helft van de helft verf erbij.

4. Draai het gas weer uit en dip je panty opnieuw er bijna helemaal in. Laat ca. 20 uit de pan hangen. Herhaal het koudwaterbad maar laat de 20 cm uit de emmer hangen.

5. Voor het laatste verfbad, gooi je alle textielverf in de pan en verwarm je deze weer. Laat nu 45 cm. uit de pan hangen.

6. Trek er extra 20 cm uit en laat de rest van de panty ongeveer 10 minuten in de pan om een super donker uiteinde te krijgen.

7. Doe nu de hele panty in het koudwaterbad en wring alle overtollige kleurstoffen uit.

8. Laat de panty nu aan een waslijn drogen.