De nieuwste jurkjes trends

Een mooie jurk die je er zowel vrouwelijk laat uitzien, je het gevoel geeft dat je er goed uitziet en tegelijkertijd ook goed aanvoelt kan een erg persoonlijk keuze zijn. Sommige vrouwen houden namelijk liever van een elegante, lange jurk terwijl sommige andere liever een strakke, kort jurk dragen. Toch kunnen we je de belangrijkste trends van het moment meedelen op vlak van jurkjes.

Na het lezen van deze lijst zul je ongetwijfeld wel jouw ding vinden.

1. Jurkjes met een print

Jurkjes met een leuke print kunnen er al snel kinderachtig uitzien en werden daarom tot op heden voornamelijk door kleine kinderen gedragen maar daar komt nu verandering in.

Jurk met fantastische exotische afrikaanse print

Een leuke print zegt namelijk erg veel over jouw persoonlijkheid. Deze print hoeft bovendien niet altijd schattig en lief te zijn. Je kunt ook voor een stoerdere look gaan met een jurkje versierd met doodskoppen.

Bij het dragen van een jurk met een drukke print is het vaak aangeraden niet te veel sieraden te dragen aangezien dit al snel wat overdreven kan lijken.

2. Jurkjes met een strakke taille

‘Vestidos e Modelos’ (www.vestidosemodelos.com) meldt dat jurkjes met een strakke taille momenteel erg populair zijn. Als je, je dus goed in je lijf voelt en graag jouw figuur toont, dan is dit de beste optie. Deze jurk kan zowel lang als kort zijn en de kleur speelt een grote rol. Zo ziet een gele, strakke jurk er vaak wat schattiger uit dan een rode of zwarte. De strakke jurk kun je met een hak, een sandaal of zelfs een sportieve schoen zoals Vans combineren.

3. Loszittende, lange jurkjes

Deze jurkjes zien er niet enkel vrouwelijk en elegant uit, maar zijn ook perfect om een klein buikje te verbergen. Deze lange jurk combineer je het best met een hoge hak of sandaaltjes.

Om toch nog wat van je figuur te tonen kun je deze jurk ook combineren met een leuk riempje. Zorg er echter wel voor dat je de riem niet te strak maakt want dan zul je net het omgekeerde effect bereiken en zul je er veel dikker uitzien dan je eigenlijk bent.

4. Jurkjes met een kort mouwtje

Volgens ‘Toda Beleza’ (www.todabeleza.com) zijn jurkjes met een mouwtje perfect voor vrouwen die wat bredere bovenarmen hebben. Tijdens de zomer raden we het dragen van een jurkje met mouwen echter af aangezien dit al snel voor zweetplekjes kan zorgen.

Waar koop je dit soort jurkjes nou in Nederland? Een dikke aanrader is DressesOnly.nl.

Relevante gegevens:
Adres: Bruijellestraat 4, 5048 AE Tilburg, Nederland
Telefoon: 013 468 7821
URL: https://www.dressesonly.nl
E-mail: klantenservice@dressesonly.nl
Social: Twitter, Instagram, en Pinterest

Pluspunten volgens ons zijn eerlijk geproduceerde kleding, handige extra’s, supersnelle levering en altijd netjes verpakt.